Om Mig

Stifteren

Af Socialhjaelp.dk

Hvem er jeg, hvad kan jeg og hvikle erfaringer har jeg

 

Jeg er "barn" af systemet, jeg er opvokset i systemets rammer, med de medfølgende traumer, som konsekvens af systemets handlinger. Men i dag, vil jeg ikke være foruden den opvækst, for den har gjort mig til det menneske jeg er, til den ukuelige fighter jeg er. Uden den rygrad, og psyke, som min opvækst har givet mig, ville jeg ikke sidde her i dag.

Udover at læse en PBA som Socialrådgiver, er jeg mor til tre børn. I min fritid, er jeg Bisidder for SAND, samt privat Bisidder og partsrepræsentant. Jeg beskæftiger mig ligeledes med veteraner og forsøger at bidrage til forbedringer for deres vilkår.

 

Jeg har været pårørende til en Balkan veteran igennem næsten 3 år, hvorfor jeg har en stor forståelse for, og indsigt i PTSD-lidelsens kompleksitet.

 

Ellers bruger jeg tiden på mine børn, mit studie og nære venner. Jeg interessere mig for heste og ridesport, og har gjort det siden jeg var barn. Der udover har jeg tidligere haft egen Fotoforretning, og har fotograferet en hel del. Jeg har læst Filosofi og Psykologi, som jeg finder meget interessandt.

Navn: Karoline Horslev Jensen

Født: 17 November 1972

Email: kontakt@socialhjaelp.dk

Bopæl: Odense Sø

Følg

Socialhjaelp.dk